Sport & Fitness

Gepubliceerd jul. 08, 22
7 min read

Winkel - Sport & Krachtig

Het is alleen wel zo dat vrouwen beter met een lager gewicht kunnen starten dan mannen - Home gym. Echter, wanneer je voor een verstelbare dumbellset kiest, kun je er zelfs voor kiezen om eerst alleen met de halterstang te trainen, zodat je het gewicht langzaam op kunt bouwen. Luister hierbij vooral goed naar je lichaam en ga pas met zwaardere gewichten trainen als je je sets gemakkelijk vol kunt maken.

Verstelbare dumbells nemen weinig ruimte in beslag en zijn ontzettend veelzijdig. Bij het kopen van een dumbbellset is het in ieder geval belangrijk om te letten op het materiaal, de sluiting, de diameter van de stang en voldoende grip. Qua materiaal is gietijzer het meest duurzaam, omdat het ontzettend lang meegaat.

De Juiste Sportvloer Kiezen Voor Je (Home) Gym

Dit Heb Je Nodig Voor Het Inrichten Van Een Homegym - GORILLASPORTSKrachtapparatuur En Totale Home-gym Setups

We hopen dat je na het lezen van dit artikel een goede dumbellset hebt gevonden voor jouw volgende workout (Fitnessapparatuur Winkels: Overzicht 2022).

Thuis trainen is in vele opzichten fijner dan in de sportschool trainen. halterschijven 50mm. De drempel is minder groot om te sporten en je hoeft niet te reizen. Als je besluit thuis te gaan sporten is het natuurlijk wel handig om over gewichten te beschikken. Meestal worden hier dumbbells voor gebruikt. Waarschijnlijk heb je al ondervonden dat er een fors aanbod gewichten voor thuis op de markt is.

Crossfit Apparaat

Op deze pagina vergelijk je direct de , zodat je verzekerd bent van een goede aankoop en je vol goede moed begint aan jouw workouts! Welke dumbbells moet ik kopen voor thuis trainen? Wellicht vraag jij je nog af; welke gewichten moet ik gebruiken voor het beste resultaat? En welke gewichten zijn het beste voor mijn portemonnee? Dit zijn goede vragen om jezelf te stellen als je de speurtocht naar gewichten voor thuis begint.

Ook is het de voordeligste keus, omdat je slechts 2 korte halterstangen nodig hebt waarmee je kunt variëren in gewicht. de vaste dumbbells hebben één gewicht en zijn dus niet verstelbaar. Dit maakt ze wat duurder en het kost je meer ruimte. Een reden om hier toch voor te kiezen is dat het sneller werkt, omdat je niets hoeft te verstellen.

Fitness Krachtstation

Het is niet voor niets dat deze varianten in alle sportscholen liggen. Ook de langere halterstangen – oftewel de barbells – horen in de categorie gewichten voor thuis. Het voordeel hiervan is dat je er meer gewicht aan kunt hangen dan aan de korte halterstang. Je kunt er iedere spiergroep mee trainen.

Maar we kennen hiernaast ook nog andere soorten, zoals bijvoorbeeld de kettlebells. Dus welke van de bovenstaande soort kun je nou het beste gebruiken? Het hangt natuurlijk van je wensen af, maar voor de meesten zijn verstelbare dumbbells de beste keus, vanwege het grootste gemak, de kosten en het ruimtebesparende design. Fitnessapparatuur kopen.

Fitnessapparaat

Fitness Krachtstation - gorillasports.nlFitness Krachtstation - gorillasports.nl

We hebben de beste opties voor je uitgekozen op basis van de belangrijkste aandachtspunten, welke we later in deze koopgids nader toelichten. 1. Tunturi Dumbbellset – totaal 15,5 t/m 54 kg Als je op zoek bent naar goede en degelijke dumbbells dan biedt deze dumbbellset van Tunturi een hele mooie uitkomst. 30mm halterschijven.

Omdat het zo stevig is, kan je gerust uitgaan van mega duurzame kwaliteit. Het gaat om verstelbare dumbbells, dus je kan volop variëren in gewichten. Zodra je de halterschijven naar wens eraan gedaan hebt, zet je ze aan beide kanten veilig vast met de meegeleverde schoefsluitingen. Je krijgt er verschillende soort schijven bij.

Gorilla Sports Sportschool Vloer Beschermingsmatten

De buitenkant heeft een rubberen coating. Het maakt dus geen geluid wanneer je ze neerlegt. En ook laten vallen is hierdoor geen probleem (afhankelijk van de ondergond). De handgreep van de halter is 15 cm lang en heeft daarmee dus een perfecte lengte. Het ligt gebalanceerd in de hand, maar je spieren moeten nog wel werken om die balans te vinden - Fitness- en thuis apparatuur.

Mocht jij een , dan doe je er goed aan om deze professionele dumbbells aan te schaffen. Mocht je gewoon enkele degelijke en goedkopere dumbbells voor thuis zoeken, dan kies je beter voor een verstelbare variant. 3. Virtu, Fit verstelbare halterset – 30,5 kg Train je het liefst met een complete halterset? Dan is deze set van Virtu, Fit ook een uitmuntende keus.

Home Gym Extra - Iedereen Fit En Gezond

Je krijgt er halterschijven bij van 1,25, 2,5 en 5 kg. De set weegt bij elkaar 30,5 kg, maar is nog met meer halterschijven met een opening van 25 mm. Heb je eens een keer wat minder inspiratie? Of kun je wel een helpende hand gebruiken bij je trainingen? Ook daar heeft Virtu, Fit voor je aan gedacht.

Ze blijven namelijk liggen en ! Ook kun je ze gemakkelijk . Ideaal dus als je geen rek hebt om ze op te bergen. Wederom gaat het om vaste dumbbells, dus zijn deze gewichten vooral een goeie keus als je er de ruimte voor hebt. Je zult namelijk voor ieder gewicht een aparte set moeten kopen.

Halterschijven 50mm

Ze zijn gemaakt van gietijzer en aan de buitenkanten hebben ze een dikke rubber coating, waardoor ze niet beschadigen en je er beheerst mee kunt smijten indien nodig (sports shop). 5. Bowflex Select, Tech – Tot 24 of 40,8 kg Als je voor pure luxe en groot gemak gaat zijn deze Bowflex dumbbells echt een aanrader - 30mm halterschijven.

Met deze gewichten is daar echter geen sprake van. Met een stel je simpelweg het gewenste gewicht in. Vervolgens pak je de halterstang op en blijven de juiste schijven eraan hangen. De rest blijft in het plateau liggen. Deze revolutionaire techniek gaat jou de komende jaren dus enorm veel tijd en energie besparen.

Sport & Outdoor

6. Virtu, Fit Dumbbellset Pro – 15 kg Een eenvoudige oldskool dumbbell van gietijzer, dat is wat ons als eerst te binnen schiet zodra we deze dumbbellset van Virtu, Fit onder ogen krijgen. Ze liggen heerlijk in de hand dankzij de goede knurling op het handvlak. Omdat ze van gietijzer zijn hoef je bovendien absoluut niet te vrezen voor roestvorming of andere narigheid.

Een prima investering dus. Ook is dit een goede keus voor eenieder die slechts één dumbbell nodig heeft. Aangezien deze per stuk verkocht worden, kun je er namelijk voor kiezen om er ééntje te kopen. fitness winkel Amsterdam. Je krijgt er 8 halterschijven bij en 2 schroefsluitingen om de schijven veilig op de stang vast te zetten.

Alles Voor Jouw Homegym Op Maat

Dit zal vooral in het begin wennen zijn, maar op den duur zorgt het voor een extra trainingsprikkel (Monkey bars, Sport en Spel, Inspiratie). Focus Fitness biedt varianten van plasic en van gietijzer aan. Mocht je trainen in een vochtige ruimte, zoals een garage, dan kies je het best voor de plasic variant. Ook maken deze wat minder geluid bij het verstellen en het neerleggen.

Sport & Outdoor - gorillasports.nlThuis Trainen Is Het Nieuwe Thuiswerken - Gorillasports

Ze gaan dan soms namelijk ietsjes losser zitten. Maar gevaarlijke situaties levert het niet op. Het is geen professionele kwaliteit, maar voor dit budget zeker een degelijke keus. Wat is belangrijk om op te letten? Als je dumbbells gaat kopen voor in huis is het belangrijk om niet zomaar de eerste de beste die je tegenkomt te kopen (De 5 beste ideeën voor je home gym).

Krachtstation - Home Gym - Vechtsport Online
fitnessapparaten

dumbbells set

dumbbell

Wat dan zoal belangrijk is? Dat is het volgende: van welk materiaal zijn de gewichten gemaakt? Een belangrijke vraag, zeker als je in een vochtige ruimte traint waar het mogelijk kan gaan roesten. Ook maakt het ene soort materiaal meer geluid dan de ander. kies je voor hex dumbbells of voor verstelbare dumbbells? Zet je wensen op een rijtje en maak een weloverwogen keus (6kg kettlebell).

Meer van Shakes afvallen

Navigation

Home

Latest Posts

4 Redenen Om Te Sporten Met Personal Training!

Published Feb 18, 23
6 min read

Keto Dieetplan

Published Feb 08, 23
7 min read